Otthon / Friss hírek / Nem a bokorban találta, saját csecsemőjüket vitte kórházba egy apa Szolnokon

Nem a bokorban találta, saját csecsemőjüket vitte kórházba egy apa Szolnokon

Egy élő csecsemőt találtak ruhába bugyolálva Szolnokon egy üzlet mellett a bokorban – írja a Szolnok TV a közösségi oldalán. 

A Szolnok TV információi szerint a csecsemő lány és először a szolnoki MÁV,- majd a Hetényi kórházba vitték. Az állapota jó, az orvosok szerint nem hűlt ki a hidegben. Az édesanya gondosan elkötötte a köldökzsinórt fekete cérnával, és rózsaszín takaróba bugyolálta.

Vélhetően megtalálása előtt 5 órával született.

A hírt követően a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán az MTI-vel közölte, nem a bokorban találta, saját csecsemőjüket vitte kórházba egy apa Szolnokon miután több hírportálon is megjelent, hogy egy férfi újszülöttet talált a Tisza-parti megyeszékhelyen.

A rendőrség tájékoztatása szerint egy szolnoki kórház biztonsági őre tett bejelentést szerda délelőtt arról, hogy egy férfi az intézménybe vitt csecsemőről azt állította, hogy találta.

A rendőrök az adatgyűjtés során kétséget kizáróan megállapították, hogy a férfi a csecsemőt nem találta, hanem a saját gyermekét vitte be. Azért nem a valóságot közölte az apa, mert a kislányt nem kívánták megtartani és szülői mivoltukat ily módon szerették volna eltitkolni – írták a közleményben.

Az ügyben a Szolnoki Rendőrkapitányság kiskorú veszélyeztetése miatt folytat büntetőeljárást.

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Dudás Róbert nyílt levélben kérte Orbántól, azonnal intézkedjen a kormány a rekordmagas benzinár miatt

Nyílt levelet írt Dudás Róbert, a Jobbik alelnöke a rekordmagas üzemanyagárak kapcsán Orbán Viktor miniszterelnöknek, amiben …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: