Otthon / Egyéb / Orbán eddig sikertelenül nyitott a fiatalok felé, most úgy tűnik mémként ez mégis sikerülhet neki

Orbán eddig sikertelenül nyitott a fiatalok felé, most úgy tűnik mémként ez mégis sikerülhet neki

Az idei év alaposan próbára tette az emberek idegrendszerét, nem csoda, hogy az utóbbi időben honfitársaink nagyobb részénél volt megfigyelhető a dühvel és értetlenkedéssel megnyilvánuló véleménye a kormánypárt által képviselt politikai irányvonalat illetően. A kisember számára nem marad más, mint a négy fal közötti morgolódás, ugyanakkor néha nem árt kiengedni a gőzt. Sokan úgy tartják a humor az egyik legjobb módszer a feszültség leküzdésére, hiszen amíg a saját nyomorunkon és kilátástalanságunkon önfeledten tudunk nevetni, él a remény, hogy a problémán túl is van élet, sőt egyszer véget ér mindez.

Több profi “kríziskezelő” civil is megosztotta házi terápiájának végeredményét az interneten, melyeket maga Orbán Viktor ihletett – aki egyébként a leghosszabb ideig hivatalban lévő magyar kormányfő -, miután önkénteskedett és tesztelőket furikázott a kocsijával. Előtte persze tesztelésnek vetette alá magát, ami a magyar nép fantáziáját szerencsénkre azonnal szárnyalásra késztette.

Ide kattintva tekinthető meg a miniszterelnök videója, melyből az alábbi gyógyító erejű mém-cunami született az elmúlt napokban:

orbán viktor
orbán viktor

 

orbán viktor
orbán viktor

 

orbán viktor
orbán viktor

 

orbán viktor
orbán viktor

 

orbán viktor
orbán viktor

 

orbán viktor

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Osztályok szűnhetnek meg a Nagyatádi Kórházban? Vajon igaz a pletyka?

Az a szóbeszéd járja, hogy Nagyatádon megszüntetnék az aktív kórházi ágyak számát, a belgyógyászat, a …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: