Otthon / Egészségügy / Zacher a jelenlegi körülmények között nem oltatná be magát a kínai vakcinával

Zacher a jelenlegi körülmények között nem oltatná be magát a kínai vakcinával

Prológus: Zacher Gábor toxikológus a már megkapott két oltás ellenére maszkban érkezett az ATV stúdiójába, ugyanakkor mégsem teljesen biztos abban, hogy nem tudja továbbadni a fertőzést így is (ezután a Civil a pályán két további vendége is maszkot húzott a szombat esti élő adásban…).

Arra a kérdésre, hogy Zacher a kínai vakcinával is beoltatta-e volna magát, azt mondta: nagyon keveset lehet tudni a kínai vakcináról: Miközben a Pfizer vakcina leirata 20 ezer oldal, a kínai oltóanyagé néhány száz. A toxikológus a jelenlegi körülmények között nem oltatná be magát a kínai vakcinával.

Ha a döntéshozók nem ködösítenének, és részletes információkat közölnének, beoltaná magát. A szakember szerint a magyar hatóságok azért ködösítenek, mert ködösítenek a kínaiak is – mondta.

Zacher nem hiszi el, hogy Kínában 40 ezren haltak meg a járványban, miközben a hasonló méretű Indiában ennek a sokszorosa.  ​

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Mindössze négy diák kapott ösztöndíjat a több milliárd forint közpénzből épült elitiskolában

Az önkormányzat évente százmilliókkal támogatja a Debreceni Nemzetközi Iskolát, a tanulók többsége több milliós tandíjat …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: