Otthon / Barcsi hírek / Szászfalvi László nem volt hajlandó a járvány elleni küzdelemmel foglalkozni

Szászfalvi László nem volt hajlandó a járvány elleni küzdelemmel foglalkozni

Hiába kap milliós fizetést, hiába kéne Dél-Somogy lakóit képviselnie, Szászfalvi László nem volt képes bemenni a Parlamentbe dolgozni.

A köztársaságpárti erők egységesen léptek fel annak érdekében, hogy rendkívüli parlamenti ülés lehessen a koronavírus-járvány és a gazdasági válság miatt. El is érték, hogy meg kelljen tartani.

A rendkívüli ülésen a gazdasági válság kezeléséről, a kormányzat hibáiról és a vakcinával kapcsolatos kérdésekről lett volna szó. Azonban csak a köztársaságpárti politikusok jelentek meg, Orbán Viktor és a többi Fidesz-csicska nem volt hajlandó elmenni.

Tehát Szászfalvi László is távol maradt.

Pedig ez a munkája. Azzal bízták meg a választók, hogy az ő érdekeiket képviselje. Ő pedig milliós fizetés segítségével élheti a luxusfideszesek luxuséletét.

DE NEM. SZÁSZFALVI LÁSZLÓT NEM ÉRDEKLI DÉL-SOMOGY LAKÓINAK SORSA.

Pedig elképesztően fontos témákról lett volna szó a parlamenti ülésen. Márpedig a válság kellős közepén, mikor Orbán alkalmatlansága miatt, tömegek kerülnek kilátástalan helyzetbe, kutya kötelessége lenne bemenni dolgozni az olyan Fidesz-csicskáknak, mint Szászfalvi László.

DE NEM. SZÁSZFALVI LÁSZLÓT NEM ÉRDEKLI DÉL-SOMOGY LAKÓINAK SORSA.

delsomogy.ezalenyeg.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Szigorítások Bécsben: visszatér a maszkviselés, éttermekben nem elég a védettségi, negatív PCR-teszt is kell

A koronavírus-járvány negyedik hullámának megfékezését célzó szigorításokat jelentett be Michael Ludwig, Bécs polgármestere – írja tudósításában …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: