Otthon / Barcsi hírek / Ander: Én ezért dolgozom!

Ander: Én ezért dolgozom!

A képviselő minden erejével azon dolgozik, hogy a magyar vidék megkapja azokat a lehetőségeket, amelyeket megérdemel.

Ander Balázs, Dél-Somogy országgyűlési képviselőjének egyértelmű célja van a jövőre nézve. Bár a kormány mindig elsőként ugrik, hogy propagandával buzdítsa a vidéki szavazókat, a valódi támogatás mindig várat magára, és gyakran sohasem érkezik meg.

EZEN PEDIG VÁLTOZTATNI KELL, MÉGPEDIG GYORSAN.

“Az Ormánság már eltűnt, Dél- és Belső-Somogy most van eltűnőben, s nyomában ott lohol a szintén pusztuló Dél-Zala. A Dél-Dunántúl perifériájává nyomorított térségek.”

Ez a normális? Ilyenkor látszik, hogy nem számít, mennyire vagyunk Nyugatra az országban. A Fidesz alkalmatlan vezetése miatt ezek a térségek, amelyek egyébként csak a turizmusból megélhetnének, nem rendelkeznek rendes infrastruktúrával, közlekedéssel, iparral és munkalehetőségekkel.

“Az M9-es új nyomvonala joggal vágta mellbe a hátrányosan érintett vidékek polgárait. Ha minden így megy tovább, akkor tényleg kirakhatjuk a „Magyarország vége” táblát. A térséget gyakorlatilag élve eltemetik az infrastrukturális fejlesztések mellőzésével.”

De ezt nem lehet csak úgy annyiban hagyni. Az otthonunkról van szó, hazán belül a hazánkról. Mivel a Fideszes csicskák nyaralással, lopással és hazugságokkal foglalkoznak, itt az idő, hogy más vegye át a felelősséget a vidék fejlesztéséért.

Orbánéknak maradjon egy felelőssége – bemenni a bíróságra, amint itt az ideje a korszakváltásnak.

ANDER BALÁZS ÉS A JOBBIK ÉLHETŐ DÉL-SOMOGYOT AKAR LÁTNI, NEM CSAK EGY FOLTOT AZ ORSZÁG TÉRKÉPÉN. ÉS MI MIT AKARUNK?

“A vidék pártjaként a Jobbik nem kívánja áldását adni. Ha a Fideszt nem is érdekli, de mi nemzeti néppártként hisszük abban, hogy a peremhelyzetre szorított vidéki térségekben sem másodrendű állampolgárok élnek! Kevesebb jelenjen meg”

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Évente egymilliárdból fogják ellenőrizni a pedagógusokat

A közlönyből derült ki, hogy indul a tanárok komplex ellenőrzése, de hogy ez mit takar, …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: