Otthon / Friss hírek / A luxusfideszeseket szidta a fideszes Fürjes Balázs

A luxusfideszeseket szidta a fideszes Fürjes Balázs

Nem szereti a Szijjártó-Rogán-Borkai trió életmódját a Fidesz fővárosi államtitkára.

A Fidesz budapesti erős embere jól megkritizálta a fideszes Szijjártó Péter, Rogán Antal és Borkai Zsolt életvitelét, amikor saját közösségi oldalára feltöltött videójában azt mondta:

Egész egyszerűen azt gondolom, van olyan életmód, van olyan luxus, van olyan gyarapodás, vannak olyan szokások, amiket egy politikus nem engedhet meg magának, különösen, ha hatalmon van, és különösen, ha tíz éve van hatalmon. Az embereket joggal bosszantja az urizálás. Aki nem tud lemondani a luxusról, a méregdrága órákról, a sportkocsikról, a luxusutazásokról, az egész egyszerűen ne álljon politikusnak. Ennyi.

A videót nézve éles szemű szerkesztőnknek feltűnt, hogy a méregdrága órák emlegetése közben egy igen szép órát visel az államtitkár, aminek a videón nem kivehető a márkája. Úgyhogy rögtön rá is kerestünk olyan képekre, amin látszik Fürjes csuklója, és arra a következtetésre jutottunk, hogy ez a karóra nem méregdrága, hanem egy nagyjából 100 ezer forintos Zeppelin. Egyébként gratulálunk, ízléses választás.

Az óra:

A videó:

A luxusélet:

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

A WHO szeretné, ha lenne a nyáron olimpia

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) továbbra is azt reméli, hogy idén megrendezhetik Tokióban a tavaly nyárról …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: