Otthon / Friss hírek / A peremvidékek lakói ilyen sorsot érdemelnek?

A peremvidékek lakói ilyen sorsot érdemelnek?

Ander Balázs a Parlamentben szólalt fel Dél-Somogy és a többi nehéz sorsú térség lakossága nevében, akiknek hátat fordított a luxusfidesz.

Ander Balázs képviselőt még február elején a budapesti származású, ott élő, tanuló, majd dolgozó Orbán Balázs államtitkár elküldte vidékre, hogy nézzen szét – mennyi mindent tesz a Fidesz az itt lakókért.
Orbán és csürhéje olyan magas aranytrónusra emelték fel magukat, hogy fogalmuk sincs, mi folyik az országban.

A Fidesz-csicskával ellentétben a dél-somogyi képviselő nem csak balatoni kiruccanások alatt néz szét vidéken, hanem minden nap. Helyi lakosként pedig látja is, hallja is, érzi is, hogy mennyit tett az Orbán-kormány a vidékiek támogatásáért.

A LEOMLOTT FALAK, A MINIMÁLBÉR ALATTI FIZETÉSEK, A TÖNKREMENT UTAK ÉS A KIHALT FALVAK CSAK DÍSZNEK VANNAK, UGYE?

A Fidesz ellenben végtelenül jószívű volt és temérdek támogatással halmozta el azokat, akik szerintük megérdemlik: önmagukat. Luxusnyaralás külföldön, luxusnyaraló a Balatonparton, luxusóra a csuklón és luxusfizetés a zsebben.

IDE MEG NEM JÖN SEMMI. PERSZE, MI VAGYUNK A TÜRELMETLENEK, HISZEN MINDJÁRT JÖN VIDÉKRE AZ ARANYESŐ A 7000 MILLIÁRD FORINTOS VIDÉKFEJLESZTÉSI FORRÁSOK FORMÁJÁBAN. LEGALÁBBIS EZT ÍGÉRGETIK MÁR EGY IDEJE. KELLEMETLENÜL HOSSZÚ IDEJE.

Ander a Parlamentben szólalt fel a tönkremenő vidék nevében és a Fidesz-csicskák pofátlansága miatt. Érdemes meghallgatni.

https://www.facebook.com/anderbalazs/videos/810996819498434

 

delsomogy.ezalenyeg.hu

 

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Változás lesz októbertől – figyelmeztet a NAV

A NAV legfrissebb nyomtatványkitöltő verzióját kell használni októbertől. Változás lesz októbert 1-jétől a NAB Általános …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: