Otthon / Friss hírek / Ezúttal Dubajba repült a NER magángépe

Ezúttal Dubajba repült a NER magángépe

Orbán Viktor miniszterelnök nemrég arra figyelmeztetett, hogy a hasonló utakat most el kell halasztani. Valakik nem fogadták meg a kormányfő tanácsát.

Budapestről Dubajba repült péntek délelőtt az OE-LEM lajstromjelű magánrepülőgép – írta a 24.hu.

A Bombardier Global 6000-es típusú repülő útját ugyan egy változtatás miatt már nem lehet a nyilvános oldalakon követni, a gép teljesen azért nem tűnt el a radarokról: a portál szerint az OE-LEM pénteken „blocked”, azaz blokkolva jelzés alatt repült egészen Dubajig, de az Al Maktoum International Airport közelében, leszállás közben

néhány percre visszakapcsolta az azonosítóját.

A magánrepülő egy osztrák cég tulajdonában van. A járat korábban megfordult a Maldív-szigeteken is, a fedélzetén pedig ült már Mészáros Lőrinc felcsúti milliárdos és családja, valamint Orbán Viktor miniszterelnök is.

A kormányfő épp a múlt héten kérte, hogy a luxusutazásokat a járványhelyzet miatt lehetőleg halasszák el a magyarok. Úgy tűnik, a járat mostani utasai ezt nem fogadták meg. Azt nem tudni, hogy ezúttal kik utaztak a magángépen, és mentek vele Dubajba.

(Nyitóképünk illusztráció!)

hvg.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Változás lesz októbertől – figyelmeztet a NAV

A NAV legfrissebb nyomtatványkitöltő verzióját kell használni októbertől. Változás lesz októbert 1-jétől a NAB Általános …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: