Otthon / Egyéb / Sajátját nem, de az ellenzéki képviselők tiszteletdíját csökkentette Komló fideszes polgármestere
Budapest, 2018. január 25. Polics József, Komló polgármestere a II. Hét Domb filmfesztivál sajtótájékoztatóján az Uránia Nemzeti Filmszínházban 2018. január 25-én. MTI Fotó: Balogh Zoltán

Sajátját nem, de az ellenzéki képviselők tiszteletdíját csökkentette Komló fideszes polgármestere

Habár Komlón a polgármester fideszes, az ellenzéki képviselők többségben vannak a testületben. Ennek viszont most nincs túl nagy jelentősége, miután veszélyhelyzet idején a polgármester hozza meg a döntéseket. 

Polics József élt is ezzel a lehetőséggel és kevesebb mint felére, kevesebb mint a felére, 60 ezer forintra csökkentette az ellenzéki politikusok tiszteletdíját. Polics az RTL Klub híradójának elmondta, a járványhelyzetben példát kell mutatniuk az áldozatvállalásban.

A jövedelemcsökkentés viszont nem érintette a polgármestert, ennek oka elmondása szerint az, hogy minden munkát neki kell elvégeznie. A fideszes képviselőket sem érintette a döntés, mert egy korábbi döntés szerint nekik eleve kevesebb pénz járt. Az ellenzék szerint a polgármester csak bosszút állt rajtuk.

24.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Havi 400 forinttal emelkedik az egészségügyi szolgáltatási járulék összege

A korábbi évekhez képest jobban, havi 400 forinttal emelkedik az úgynevezett egészségügyi szolgáltatási járulék összege …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: