Otthon / Dél-somogyi hírek / Már csak egy év és kirúghatjuk az alkalmatlan Szászfalvi Lászlót

Már csak egy év és kirúghatjuk az alkalmatlan Szászfalvi Lászlót

Egy év múlva Dél-Somogy lakói elmondhatják véleményüket Orbán Viktor, Szászfalvi László és a többi alkalmatlan fideszes ámokfutásáról, amivel káoszba taszították Magyarországot. 2022 áprilisában ki lesznek rúgva!

Egy év múlva 2022 áprilisában országgyűlési választások lesznek. Ott Dél-Somogy lakói végre kinyilváníthatják véleményüket Orbán Viktor embertelenségéről és alkalmatlanságáról, valamint Szászfalvi László hű csicskaságáról.

Orbán Viktor hazudott a magyar embereknek.

Hazánk megrontója a koronavírus-járvány kapcsán azt ígérte, megvédi az országot. Ehelyett válságkezelését még válságkezelésnek sem lehet hívni. Káosz, kapkodás, titkolózás és a segítőkészség teljes hiánya jellemez mindent, amit művel.

Szászfalvi László pedig mindenhez asszisztált. Nem állt ki a dél-somogyi emberekért. Továbbra is az alkalmatlannak bizonyuló Orbánt Viktort és a fideszes luxust szolgálta.

Az oltási káoszt, az egészségügy lerohasztását, az egészségügyi dolgozók, a tanárok, a vállalkozók, a munkavállalók magára hagyását nem fogják megbocsátani a dél-somogyi emberek. Egy év múlva mindezért felelni fog Orbán Viktor és Szászfalvi László.

delsomogy.ezalenyeg.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Nézők előtt rendezik a Formula-1 magyar futamát a Hungaroringen

Nézők előtt rendezik a Formula-1 magyar futamát a Hungaroringen, jelentette be egy videóban Schanda Tamás, …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: