Otthon / Friss hírek / Közpénzből hirdették a kecskeméti fideszes polgármester ellenzéket gyalázó posztját

Közpénzből hirdették a kecskeméti fideszes polgármester ellenzéket gyalázó posztját

Mint ahogyan arról beszámoltunk, úgy tűnik, a kormánypárti politikusokat nyugtalanítja az ellenzéki összefogás előválasztása, legalábbis Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét fideszes polgármestere Facebook-bejegyzésében azt kérte az ellenzéktől, hogy függesszék fel az előválasztási kampányt az előttük álló időszakban, ugyanis a városnak nyugalomra van szüksége.

A polgármester asszony kérése annak tükrében még furcsább, hogy a Jobbik a szerdai napon jelentette be Bács-Kiskun megye 1-es számú választókörzetében a jelöltjét, Lejer Zoltánt, aki szerint egyre valószínűbb, hogy központi utasításra kezdtek aggódni városaik nyugalmáért a fideszes városvezetők.

kecsup.hu most azt írja,

Kecskemét önkormányzata finanszírozta a város polgármesterének, Szemereyné Pataki Klaudiának azt a posztját, amiben az ellenzéket széthúzással és hecckampánnyal vádolja.

Noha a poszt még elérhető, a hirdetést már törölték a Facebook Hirdetéstára szerint, így az sem derül ki, hogy mennyi pénzt költött rá az önkormányzat.

szemereyné
Fotó: kecsup.hu

Amellett, hogy egy nyilvánvalóan politikai tartalmat közpénzből hirdetett a polgármester, különösen érdekes, hogy éppen ő volt az, aki pár napja még azzal érvelt, hogy ne legyen csatatér a város. Ezért arra kérte az ellenzéket, hogy álljanak el az előválasztási kampánytól, mert szerinte most nem alkalmas rá az időszak, Kecskemétnek ugyanis nyugalomra van szüksége.

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

„Nem fogadjuk el a büntető szemléletet” – az orvosok szerint a belügy nem jó irányba viszi az egészségügyet

„A Kamarával a tárgyalást eredményesen zártuk, amit Dr. Kincses Gyula elnök úr levélben köszönt meg” …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: