Otthon / Dél-somogyi hírek / Míg Szászfalvi László milliós fizetést húz, minket közmunkára küldene a Fidesz
Szászfalvi: nem

Míg Szászfalvi László milliós fizetést húz, minket közmunkára küldene a Fidesz

Orbán Viktor, Szászfalvi László, a fideszes haverok, rokonok és strómanok olyan luxusban élnek, hogy mi azt elképzelni sem tudjuk. Minket, tisztességes dél-somogyi lakosokat meg közmunkára küldenek, ha nincs munkánk. Elképesztő ez az aljasság!

Orbán bandája dőzsöl. A képviselők milliós fizukat visznek haza a mi pénzünkből. Orbán állami vagyonból építi királyságát. A haverok, rokonok, meg strómanok pedig milliárdokat és kastélyokat szereznek a járvány leple alatt. Persze ezt is a mi pénzünkből.

Míg ők 1,5 milliós pezsgőket vedelnek, a dél-somogyi emberek tömegével veszítik el a munkájukat, segítséget pedig nem kapnak.

Miközben ezek dőzsölnek a tőlünk lenyúlt vagyonból, mi örülünk, ha van mit az asztalra tenni a gyerekeknek vacsorára. Orbán Viktor és káoszkormánya cserben hagyta a tisztességes dél-somogyi lakosokat.

Tömegek veszítették el a munkájukat Orbán bukott járványkezelése miatt. És mi Orbán Viktor, Szászfalvi László és a többi luxusfideszes válasza erre?

– Elmehetünk közmunkásnak!

Persze nekik fogalmuk sincs róla, hogy milyen nélkülözni. Ők a járványhelyzet kellős közepén emelték meg a saját fizetésüket. Nekik a közmunkásoknak járó néhány tízezer forint egy ebédjükre se lenne elég. Mégis van bőr a képükön azt állítani, hogy ebből meg lehet élni, hogy ez bármiféle megoldást jelent.

De nem! Ez nem megoldás, csak arcon köpése a munka nélkül maradtaknak! A kisemmizettek kisemmizése.

Ráadásul arról még nem is beszéltünk, hogy az alapvető élelmiszerek, az üzemanyag és lényegében minden ára folyamatosan emelkedik. Tehát egy dél-somogyi közmunkásnak egyre nehezebb, sőt, már lehetetlen megélnie.

Orbánékat ez nem érdekelte soha, és nem is fognak foglalkozni a kisemberekkel. El vannak foglalva azzal, hogy saját zsebeiket tömjék tele. Éppen ezért 2022-ben nekünk kell majd megüzennünk nekik: Itt az ideje, hogy Orbán Viktor, Szászfalvi László, Tiborcz István, Mészáros Lölő, meg a többi Fidesz-csicska éljen közmunkásbérből.

Mi pedig kérjük végre a dél-somogyi embereknek járó megbecsülést!

delsomogy.ezalenyeg.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Állatkínzás Kálmáncsán: Hagyta elpusztulni a kutyáját, börtönbüntetést kapott egy kálmáncsai férfi

Egy év hét hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélt a Barcsi Járásbíróság nem jogerősen egy férfit, aki …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: