Otthon / Dél-somogyi hírek / Miközben 26000 család gyászol, Szászfalvi László és Orbán kifosztanak minket

Miközben 26000 család gyászol, Szászfalvi László és Orbán kifosztanak minket

Orbán Viktor, Szászfalvi László és a többi Fidesz-csicska retteg a 2022-es vereségtől. Ezért is indultak be az ország vagyonának a kiszervezésével. A lényeg, hogy minden az ő közelükben és zsebükben legyen.

Orbán Viktor, Szászfalvi László és a káoszkormány a járványkezelést elbukta. Emiatt van az, hogy lakosságarányosan csúcsot döntöttünk halálozásban. Teljes a fejetlenség.

El is engedték már a járványt. Meg a dél-somogyi emberek szolgálatát is.

Így nem meglepő, hogy rettegnek a bukástól. Azt még a kastélyaik erkélyből is látják, hogy a magyar emberek tisztában vannak bűneik tömegével. Nem segítettek a bajba jutott munkanélkülieken, a vállalkozókon, a tanárokon, az egészségügyi dolgozókon, egy szóval a tisztességes, bérből és fizetésből élő dél-somogyi embereken.

Ezért tolják most kifele ezerrel a pénzeket. Ez az alapítványozás lényege.

Orbán és hű csicskái a vereségre készülve kiszervezik alapítványokba a magyar emberek vagyonának hatalmas részét. Ehhez asszisztál Szászfalvi László is. Méghozzá olyan alapítványokba melyek sorait hű strómanokkal, csicskákkal tömték ki. Ezek a pénzek eddig számítottak közvagyonnak. Mostantól fideszes alattvalók dönthetnek róluk. Gyászos nap volt ez a parlamentben.

Na ezzel van most elfoglalva Orbán Viktor, Szászfalvi László meg a többi luxusfideszes. Mi, dél-somogyi polgárok meg gyászoljuk a koronavírusban elhunyt szeretteinket. Ráadásul örülünk ha van mit az asztalra tenni vacsorára.

De nem nyugodhatnak meg a Fidesz-bábok. 2022-ben a kormányváltás után nem marad el az igazságos elszámoltatásuk!

delsomogy.ezalenyeg.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Próbababával együtt lopta el a ruhát egy ittas budapesti férfi

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. Kerületi Rendőrkapitányságán lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folytatnak eljárást F. Sándor ellen, számolt …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: