Otthon / Egyéb / Teherautón akarták kicsempészni a lopott Jaguárt Magyarországról

Teherautón akarták kicsempészni a lopott Jaguárt Magyarországról

Több más sportkocsi közé rejtve próbáltak meg egy Ausztriában ellopott Jaguárt Romániába csempészni a csengersimai közúti határátkelőhelynél – olvasható a rendőrség portálján.

A rendőrségi híradásban elmondják, hogy egy tehergépkocsi-szerelvénnyel jelentkezett kilépésre a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei határátkelőhelyen 2021. április 28-án egy román állampolgárságú  járművezető. A román honosságú tehergépkocsi vontatmányán kilenc személygépkocsit szállított a külföldi férfi.

A rendőrök a járműveket ellenőrizték, és megállapították, hogy az egyik rakományként szállított személyautót, egy Jaguárt a Schengeni Információs Rendszerben az osztrák hatóság köröz.

Az egyenruhások a járművet lefoglalták, a külföldi férfit a Mátészalkai Rendőrkapitányság Csengeri Rendőrőrsére előállították. A rendőrség a további eljárásban felvette a kapcsolatot a körözést kibocsátó osztrák hatósággal.

index.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Ausztriában július elsejétől jönnek a komoly feloldások

Ausztriában július elsejétől tovább enyhítenek a koronavírus-járvány miatt elrendelt korlátozásokon, és kinyithatnak a több mint …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: