Otthon / Friss hírek / Szászfalvi választott: Orbán lopása fontosabb, mint Dél-Somogy fejlődése
Szászfalvi: nem

Szászfalvi választott: Orbán lopása fontosabb, mint Dél-Somogy fejlődése

A Fidesz annyira retteg a 2022-es bukástól, hogy inkább jó előre ellopják a közvagyont, ami a magyar embereket illetné.

“Ma a parlamentben térségünk kormánypárti képviselője, Szászfalvi László is megszavazta Orbánék gigarablását!”

– mondta Ander Balázs dél-somogyi képviselő.

Ander felháborodása jogos, ugyanis a Fidesz eddigi lopásaihoz képest is már pofátlanságnak számít a mostani bábszavazás.

ÉS SZÁSZFALVI ALÁÍRÁSA IS OTT CSÜCSÜL A PAPÍRON.

“A kormányváltástól félő nagyurak úgy döntöttek, alapítványokba menekítik a közvagyont, hogy aztán saját embereiket helyezzék a kuratóriumokba. Innentől a politikai kinevezettek használhatják a közvagyont, akár értékesíthetik is azt a kuratóriumok.”

Eddig sem lehetett megbízni Orbánékban, ha a pénzünkről volt szó. De az állami költekezést legalább vissza lehet követni. Egy alapítvány azt csinálhat majd, amit akar. Élükön a Fidesz-közeli gazemberekkel, a “mi pénzünkből” hirtelen az “ő pénzük” lesz.

“Az új jogszabályok egy újfajta rabló privatizációt vezetnek fel, valószínűsíthetően ezekből az alapítványokból mindannyiunk pénze magánzsebekbe fog vándorolni.”

HOGYAN LEHET EZT ELVENNI TŐLÜK? KORMÁNYVÁLTÁSSAL, A FIDESZ-CSICSKÁK KIHAJÍTÁSÁVAL, AZ Ő GYALÁZATOS DÖNTÉSEIK ELTÖRLÉSÉVEL.

“2022-ben azonban, akik megkárosították a nemzetet, akik valamennyiünk pénzét ellopták, eltulajdonították, azok megkapják megfelelő büntetésüket.”

delsomogy.ezalenyeg.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Závecz: Az ellenzék továbbra is vezet, de a Fidesz kezdi ledolgozni a hátrányát

Októberről novemberre jelentősen, 3 százalékkal (34 százalékról 37 százalékra) nőtt a Fidesz támogatottsága. A második …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: