Otthon / Friss hírek / Emlékhelyet kapott Szájer József botrányos orgiázós ereszmászása

Emlékhelyet kapott Szájer József botrányos orgiázós ereszmászása

Hazánk elmúlt éveinek legnagyobb politikai botrányáról nem csak Magyarországon, a brüsszeli ereszmászás helyszínén is megemlékeznek. A fideszes képmutatás már az egész EU-ban közismert.

Szájer József tavaly novemberi botránya egyszerre volt szórakoztató és elkeserítő is. Olyannyira, hogy már-már az európai popkultúra részévé vált.

Szórakoztató volt látni, ahogy a Fidesz világáról ismét bebizonyosodik, mennyire hazug és elvtelen, hogy minden, amit tesznek csak a hatom megszerzését és megtartását szolgálja.

Mint ismert, tavaly télen Szájer József, a Fidesz egyik alapító tagja lemondott európai parlamenti tisztségéről. Később kiderült, Brüsszelben egy illegális szexorgián vett részt, amit a belga rendőrök oszlottak fel, Szájert pedig menekülés közben fogták el.

Az egészben a legnagyobb port az kavarta, hogy Szájer az orgia helyszínéről az ereszcsatornán lemászva próbált menekülni. Sikertelenül.

Az egész ügy vígjátékba illene, ha nem lenne ennyire elkeserítő. A Fidesz ugyanis már több mint 10 éve magyar a melegek jogainak csorbításán dolgozik. Az a Fidesz, melynek egyik legfontosabb alakja volt a meleg orgián lebukott Szájer József.

Most ennek az ügynek állítottak emléket Brüsszelben a hírhedt orgia helyszínén.

Studiom Facebook-oldal tette közzé a fotókat, melyeken látható egy meztelen Szájert ábrázoló matrica, ahogy épp az ominózus ereszcsatornán mászik le. A felette lévő erkélyen pedig szivárványszínű alapra az van írva “Celebrate diversity!” azaz “Ünnepeld a sokszínűséget!

Úgy is mondhatnánk: Brüsszelben elkészült a fideszes álszentség emlékműve.

(Kép forrása: Studiom)

delsomogy.ezalenyeg.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Elárulta az orvosi kamara, itthon milyen arányban vannak lélegeztetőgépen az oltottak

Facebook-bejegyzésben tájékoztatott az első magyar adatokról a Magyar Orvosi Kamara azzal kapcsolatban, hogyan oszlik meg az …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: