Otthon / Dél-somogyi hírek / Oltakoznánk, de Orbán és Szászfalvi László tesznek a falvakra

Oltakoznánk, de Orbán és Szászfalvi László tesznek a falvakra

Orbán Viktor csak akkor képes mindenkihez szóló kampányt csinálni, ha a saját fényezése vagy a mások hibáztatása a téma. Azt bezzeg nem tudja se érthetően elmondani, se megszervezni, hogy oltakozni tudjon mindenki.

Müller Ceci pofátlanul hazudott, amikor azt mondta, hogy “már csak Önön múlik, hogy be van-e oltva”. Egy frászt van így!

Az oltással kapcsolatos tájékoztatás ugyanis nem jut el mindenhova. A HVG például a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Fügödről írta meg, hogy mivel nem kapnak megfelelő tájékoztatást a helyi lakosok, nagyon alacsony az oltási hajlandóság is. A faluban egy civil szervezet fáradtságos tájékoztató kampányának köszönhető, hogy egyáltalán tudják már néhányan, nem kell félniük a vakcinától. Ennek köszönhető, hogy sikerült a lakosság 10 százalékát regisztrálni is az oltásra.

Ez nem egyedi eset. Rengeteg olyan község van, ahová nem jutnak el az oltás beadásának fontosságáról szóló hírek. Ez persze nem csak Müller Cecília, hanem Orbán Viktor és Szászfalvi László bűne és hibája is.

Őket nem érdekli, hogy a kutasi emberekkel mi lesz. Ők a járványt elengedték, mert túlságosan el vannak foglalva azzal, hogy a saját fizetésüket emelgessék és mert kell a lóvé a luxusjachtokra, sportverdára, helikopterezésre meg az olyan luxuséletre, amit mi el sem tudunk képzelni. Na meg persze az is lefoglalja őket, hogy Mészáros Lölők és Tiborcz Istvánok zsebét tömködjék az adófizetők milliárdjaival. Közben meg átmentik a hatalmukat, mert már a vereségre készülnek.

Mi a bizonyíték arra, hogy nem érdekli a fideszeseket a falvakban élők sorsa? Az, hogy minden eszközük megvan eljutni az összes magyar emberhez. Pénz, paripa, fegyver, óriásplakátok, felfoghatatlan méretű propagandagépezet. Mégsem érdekli őket.

Most az egyszer tényleg haszna lenne a plakátoknak. Most az egyszer tényleg hasznos dolgokra használhatnák azt az undorító, hazug és közpénzzabáló propagandagépezetet, aminek Rogán Antal a feje.

De nem. Orbán Viktor, Szászfalvi László és a többi fideszes csicska csak saját politikai érdekével van elfoglalva. Magasról szarnak ezek arra, hogy mi élünk vagy halunk. Budai villáikból nem látszik Kutas.

(Kiemelt képünk illusztráció)

delsomogy.ezalenyeg.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Ausztriában július elsejétől jönnek a komoly feloldások

Ausztriában július elsejétől tovább enyhítenek a koronavírus-járvány miatt elrendelt korlátozásokon, és kinyithatnak a több mint …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: