Otthon / Egyéb / Nem kell védettségi igazolvány a siófoki fizetős strandokon

Nem kell védettségi igazolvány a siófoki fizetős strandokon

Kinyitottak és természetesen a jogszabályi előírásoknak megfelelően a higiéniai  előírásokat betartják.

A járványügyi szabályokat betartva május 14-én kinyitottak a siófoki fizetős strandok, pünkösdkor a Galerius fürdő, majd június elején a Kalandpart, és megérkezett az óriáskerék is a Nagystrandra, írta a hirbalaton.hu.

Védettségi igazolvány a strandokra nem, a Galerius fürdőbe viszont kell, a jegyárak tavaly óta nem emelkedtek

– közölte Illés Virág, a siófoki önkormányzat Kommunikációs és Turisztikai Iroda vezetője a portállal.

A Nagystrand – ahova egy héten át ingyenes a belépés, csak május 22-től kell majd fizetni – számos újdonsággal csalogat, elsődlegesen a kisgyerekes családoknak  készülnek új attrakciókkal – kalandpart, vízi ugrálópálya -, de a sportolni vágyók a homokos röplabdapályát, vagy a kültéri fitneszeszközöket is díjmentesen igénybe vehetik.

A tervek szerint június 1-jén debütál a Nagystrandon Európa legnagyobb vízparti játszóvára, amely több mint 900 négyzetméteren kínál szórakozási lehetőséget családi kikapcsolódásra, illetve fiatal felnőttek számára.

Május 14-én szintén kinyitott a sóstói fizetős strand is, ott csak június 1-től kell fizetni a belépésért.

A Galerius fürdő részlegesen nyit ki a pünkösdi hétvégére május 22-24. között, azt követően egyelőre péntek, szombat és vasárnap lesz nyitva.

A jogszabályi előírásoknak megfelelően a higiéniai  előírásokat betartják a strandokon, kézmosási lehetőséggel, strandkorlát és vizesblokk fertőtlenítéssel.

24.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Mindössze négy diák kapott ösztöndíjat a több milliárd forint közpénzből épült elitiskolában

Az önkormányzat évente százmilliókkal támogatja a Debreceni Nemzetközi Iskolát, a tanulók többsége több milliós tandíjat …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: