Otthon / Friss hírek / Plasztikkártya mutyi – Már értjük, miből futja a fideszes luxuséletmódra

Plasztikkártya mutyi – Már értjük, miből futja a fideszes luxuséletmódra

Orbán és csicskái minden lehetőséget megragadtak a járvány alatt is, hogy a haverok, rokonok, strómanok gazdagodására használják fel. Az már tényleg az aljasság csúcsa, hogy még egy világjárványt is lopással töltenek, miközben magyarok tömege kerül kilátástalan helyzetbe.

Nemsoká már 12 milliárd forintra is rúghat a védettségi plasztikkártyák gyártási költsége – írta meg a HVG360.

Pedig egyre kevesebb értelme van az egész kártyának. Hamarosan már csak egy alkalmazásra lesz szükség, a kártyára nem. Ráadásul a világ legtöbb országában még csak el sem fogadják ezt a kártyát.

De mindettől függetlenül is: A magyar védettségi igazolvány nem is a vírussal szembeni védettséget tanúsítja. Mindössze annyit bizonyít, hogy a tulajdonosa kapott egy darab kártyát, mert beadták neki az első oltást, vagy mert már bizonyítottan átesett korábban a koronavírus fertőzésen.

Ami pedig mindennél jobban rávilágít arra, hogy hogyan működik Orbán és káoszkormánya: létrehozták a szinte semmire sem jó védettségi kártyát, majd annak gyártásával egy olyan cégnek adják a magyar emberek pénzét, melyben vezető tisztségviselő egy Fidesz-csicska.

Név szerint Stumpf István kormánybiztos.

Persze az ilyen hírek hallatán már azon sem lepődünk meg, hogy Orbán Viktor és csicskái miből tudnak luxuséletet élni. Nem csoda, hogy Matolcsy fia Porschékat gyűjt. Nem meglepő, hogy a fideszesek dubajozni járnak, hogy több százmilliót érnek a luxusasszonyok ékszerei, na meg persze, hogy olyan drága pezsgőket vedelnek, hogy a tisztességes magyar emberek azokért évekig gürcölnének.

DK: Orbánék képesek bármit lopásra felhasználni – A védettségi igazolványokon is a fideszesek kaszálnak

Kálmán Olga, a DK elnökségi tagja, II. kerületi országgyűlési képviselőjelöltje az előválasztáson szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében reagált a hírre. Mint írta,

A Demokratikus Koalíció szerint elképesztő, hogy Orbánék képesek bármit lopásra felhasználni. A világon nincs másik ilyen kormány, amelyik egy világjárványt is arra használna fel, hogy a saját embereinek a zsebét tömje, miközben az ország és az itt élő családok tönkremennek. A túlárazott lélegeztetőgépekből is kifacsartak minden ellopható fillért, a Gazdaságvédelmi Alapból szemrebbenés nélkül tüntették el a milliárdokat, a kínai vakcinabeszerzés is nekik térült meg, most pedig már a plasztikkáryákból is hasznot húznak.

Mi, európai magyarok a 2022-es kormányváltás után minden egyes kósza fityinget számon fogunk kérni, amit a magyaroktól loptak el Orbánék.

delsomogy.ezalenyeg.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Ausztriában július elsejétől jönnek a komoly feloldások

Ausztriában július elsejétől tovább enyhítenek a koronavírus-járvány miatt elrendelt korlátozásokon, és kinyithatnak a több mint …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: