Otthon / Friss hírek / „Feküdjél le, kicsim, fordulj be a falhoz, jó?” – szólt a gépfegyveres szombathelyi kommandós a díler gyerekéhez

„Feküdjél le, kicsim, fordulj be a falhoz, jó?” – szólt a gépfegyveres szombathelyi kommandós a díler gyerekéhez

Aztán magukkal vitték apát.

Szépen halad a nyugat-magyarországi kábítószer-terjesztők elfogása.

A készenléti rendőrség Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztály Győri Osztálya négy szombathelyi lakossal szemben folytat eljárást.

A nyomozók megállapították, hogy a 25 éves T. Balázs és társai 2021. év eleje óta „speed” típusú amfetamint értékesítettek huszonéves fiataloknak Szombathelyen az Olad és a Derkovits lakótelepeken.

A készenlétisek május huszonkettedikén tíz helyszínen hajtottak végre rendőri intézkedéseket, elfogásokat és kutatásokat.

A gyanúsítottak ingatlanjaiban kábítószergyanús anyagokat, a terjesztéshez használt fóliatasakokat, digitális mérleget foglaltak le bizonyítékként; két gyanúsított ingatlanjában marihuána-ültetvényt is felszámoltak.

Vizsgálják, hogy az elfogott kábítószer-kereskedők beszerzési forrása összefüggésbe hozható-e az egy hónappal ezelőtt Sopronban felszámolt bűnszervezettel.

A rendőrségi honlapon közzétett videó megejtő pillanata, hogy az egyik gyanúsított lakásába behatoló kommandósok egyike, amikor meglát egy gyereket, így szól csöndesedve: „Feküdjél le, kicsim, fordulj be a falhoz, jó?”

24.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Elárulta az orvosi kamara, itthon milyen arányban vannak lélegeztetőgépen az oltottak

Facebook-bejegyzésben tájékoztatott az első magyar adatokról a Magyar Orvosi Kamara azzal kapcsolatban, hogyan oszlik meg az …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: