Otthon / Friss hírek / Csak azok a felnőttek vehetnek részt a gyermeknapi zenés-táncos bulikon, akiknek van védettségi igazolványa
Budapest, 2021. március 19. Névre kiállított, személyes azonosító adatokat és az oltás idejét tartalmazó védettségi igazolvány. A hatósági igazolvány plasztikkártya, amely tanúsítja, hogy tulajdonosát beoltották a SARS-CoV-2 koronavírus elleni vakcinával és védettnek tekinthetõ. MTVA/Bizományosi: Róka László *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt.

Csak azok a felnőttek vehetnek részt a gyermeknapi zenés-táncos bulikon, akiknek van védettségi igazolványa

Hivatalossá vált a Magyar Közlönyben, hogy a vasárnap reggel 8 óra és este 20 óra között szervezett gyermeknapi rendezvény keretében megrendezett zenés-táncos rendezvényen a  koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy vehet részt.

Ez a rendelkezés hétfőtől hatályát veszti, tehát ezután a zenés-táncos rendezvényeken csak védettségi igazolvánnyal lehet majd részt venni, függetlenül az életkortól.

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

„Nem fogadjuk el a büntető szemléletet” – az orvosok szerint a belügy nem jó irányba viszi az egészségügyet

„A Kamarával a tárgyalást eredményesen zártuk, amit Dr. Kincses Gyula elnök úr levélben köszönt meg” …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: