Otthon / Friss hírek / Az egyháznak adja a budapesti nevelőszülői hálózatot a Fidesz

Az egyháznak adja a budapesti nevelőszülői hálózatot a Fidesz

A nevelőszülőknek erről az utolsó pillanatban szóltak, szóval az, aki nem akar az egyházhoz kerülni, az elveszítheti a gyerekeket és az állását is. Így működik a fideszes álkeresztényeskedés, de a szenteskedésük is csak hazugság.

Tovább folytatja az egyházhoz való dörgölőzést a Fidesz. Mivel a kormányzásban, a járvány elleni védekezésben és gyakoraltilag minden mást területen megbuktak, a keresztény voltuk az, amibe keservesen próbálnak kapaszkodni. Hazug módon.

Most a budapesti állami nevelőszülői hálózatot szervezték ki az egyháznak.

A kormány egy évtizede dolgozik ezen. 2010-ben a nevelőszülőknél elhelyezett gyerekek 7 százaléka került egyházi hálózathoz, 2019-ben már 50 százaléka, és nagyon valószínű, hogy azóta ennél is többen vannak.

Most pedig az államon keresztül akarnak kiszorítani mindenki mást. A budapesti most valamiért a Szeged-Csanádi Egyházmegyéhez fog kerülni.

RÁADÁSUL A HÁLÓZATBAN RÉSZTVEVŐ NEVELŐSZÜLŐKET ERRŐL AZ UTOLSÓ PILLANATBAN ÉRTESÍTETTÉK.

Orbánék most IS kifejezetten kegyetlenek voltak az ügyben.

Aki szeretne, kereshet harmadik szolgáltatót, ehhez viszont a kormányhivatal jóváhagyására van szükség, az eljárás pedig akár 60 napig is eltarthat. Viszont május közepéig ki kellett tölteniük egy szándéknyilatkozatot annak érdekében, hogy jogviszonyuk június 30 után is folyamatos legyen.

Tehát a nevelőszülőknek aközött kell választaniuk, hogy az egyházhoz kerülnek, vagy kockáztatnak, a Fidesz közreműködésével lekésik a határidőt és elveszítik az általuk gondozott gyermekeket és az állásukat is. Magyarán egyházhoz mész vagy véged.
Az Orbánék által elintézett kiszervezésben mintegy 130 nevelőszülő és közel 300 gyerek érintett.
Miközben a kormány a hálószobáinkban kutakodik, arra már nem képes, hogy megóvja a leginkább védelemre szorulókat: egy riport szerint az EU-b

Ezalenyeg|febr. 17.

Az elmaradhatatlan Fidesz-csicska szál:

És ha már Szeged-Csanádi Egyházmegye. Kiss-Rigó László megyéspüspök saját bevallása szerint

„SZINTE MINDENBEN EGYETÉRT ORBÁN VIKTORRAL” ÉS ERKÖLCSILEG MEGTISZTELŐ SZÁMÁRA, HOGY ORBÁN VIKTORT TÁMOGATHATJA.

Kéz kezet mos. Itt egy kis migránsozás, ott egy kis egyházi vagyonbővítés. Őt nem zavarja, hogy az erkölcstelen, velejéig romlott Fideszt támogassa.

Orbánék továbbra is a kereszténység álarcát akarják viselni, mialatt kirabolják az országot, rátaposnak a magyarokra és kokós-ereszezős bulikon mulatnak milliós pezsgővel. Most pedig nevelőszülők és nevelt gyerekek életét akarják még jobban megkeseríteni.

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Változás lesz októbertől – figyelmeztet a NAV

A NAV legfrissebb nyomtatványkitöltő verzióját kell használni októbertől. Változás lesz októbert 1-jétől a NAB Általános …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: