Otthon / Egyéb / Lagzi: 100 ezres pezsgővel ünnepel a Mészáros-Várkonyi fideszes álompár

Lagzi: 100 ezres pezsgővel ünnepel a Mészáros-Várkonyi fideszes álompár

A frigy Tihanyban lesz, ahol Orbán pénztárosának nevén egy borászat is van. Egyébként Rogán Cili második lagzija is Tihanyban volt.

Tihanyban arra számítanak, hogy a négy éve Mészáros Lőrinc nevére került Tihany Vináriusban lesz Várkonyi Andreával a lagzija.

A Blikk írta meg, hogy a balatoni településen már várják az eseményt. A helyszínről annyit érdemes tudni a lap szerint, hogy “szőlővel benőtt domboldal, susogó nádasban vijjogó madarak, békakuruttyolás és párálló levendula- illatfelhő fogadja az év lakodalmának vendégeit. A Tihanyi-félszigeten, a belső tó melletti domboldalon áll a gasztrobár és rendezvényház, ahol a helyiek információi szerint a közeljövőben hivatalosan összeköti életét Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea”.

Itt kelt egybe amúgy Rogán Antal propagandaminiszter előző felesége, Rogán Cecília is, aki e falak közt mondott igent új férjének egy teniszedzőnek. Azon az esküvőn egyébként egy ember meghalt.

A részletekről keveset lehet tudni, de a bulvárlap szerint

120-an örülnek majd az egybekelésnek.

Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea boldogságának igazán lehet örülni. Bár nyilván saját magának olcsón megszámítja majd a Mészáros házaspár az eseményt, érdemes rápillantani az esküvői helyszín éttermének étlapjára. A csodás környezet miatt nyilván semmi sem olcsó.

De a kanyarban sincs Tiborcz Istvánnak, az ország (Orbán) vejének turai kastélyához képest, ahol tízezrekbe kerül ital nélkül is egy vacsora, pezsgővel pedig milliós összegbe. Orbán Ráhel férjénél egy üveg Krug, Clos d’Ambonnay nevű pezsgő 1 349 900 forintba kerül, egy palack Chateau Latour nevű vörösbor 699 900 forint, egy üveg Domaine de Chevalier nevű fehérbor 113 900 forint, egy palack Opus One nevű vörösbor 363 900 forint.

Itt a legköltségesebb fogás a Rib Eye Steak, amiért köret nélkül 6990 forintot kérnek. A borlapon a legdrágább a balatoni Konyári Pincészet Páva Cuvée-je, ami nem egész 23 ezer forintot kóstál. De az igazi NER-sznobok is megtalálhatják a tihanyi Mészáros-lagzin a szerencséjüket. Na nem a megnyert esetleges tenderekre gondolunk, hanem a 10 forint híján 100 ezer forintba kerülő Krug Grand Cuveé nevű francia pezsgőre. Aki pálinkára vágyik, annak is van igazán extra választási lehetősége: az Árpád Novum Vilmoskörte esszencia. Ebből az italból négy centet majd 8 ezer forintért mérnek.

Hogy mi lesz Németh Szilárddal, ha netán meghívnák az eseményre, az talány, mert se pacal, se zsíros kaják nincsenek az étlapon, Mészáros meg különben is egészségesebb életet él, állítólag, amióta összejött leendő új nejével. Le is fogyott.

delsomogy.ezalenyeg.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Az előválasztás meghekkelése a választási csalás főpróbája lehetett

Orbán Viktornak állt érdekében, hogy az előválasztás ne egy sikertörténet, hanem összeomlás legyen. Terve részben …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: