Otthon / Friss hírek / Megalázta a magyar dolgozókat Orbán – két oldalról kapta a pofonokat

Megalázta a magyar dolgozókat Orbán – két oldalról kapta a pofonokat

Az ország legkövérebb pénztárcáját cipelő miniszterelnök most súlyos sallerekbe szaladt bele.

Péntek reggel tartotta meg szokásos kinyilatkoztatását a propagandarádióban Orbán Viktor. Nem telik el úgy hét, hogy ne nyitná ki a zsebünkben a bicskát a szeretteinket járvány tragédiába hajszoló, alkalmatlan Döbrögi. Ezúttal is kitett magáért, azt találta mondani, hogy:

“Bennünket, a bérből élőket is megviselt a járvány. Én is ilyen vagyok.”

Mondja ezt az ország leggazdagabb embere, akinek a bukszájában már majdnem 500 milliárd forint lapul. Ráadásul a mi pénzünk. Minden reggel olyan döntésekkel kell szembesülnie, hogy lazacot tegyen a rántottába, vagy kaviárt? Ehhez képest a valódi bérből élő, magyar dolgozók nevetséges fizetésért dolgoznak minden nap, ha egyáltalán meg tudták tartani a munkájukat a járvány alatt. Ráadásul az élelmiszer árak is az egekbe szöktek, egyre nehezebben jönnek ki a havi fizetésükből.

AMÍG MI AZ OLCSÓ PARIZEREK KÖZÖTT VÁLOGATUNK, HOGY KIJÖJJÜNK A HAVI FIZETÉSÜNKBŐL, ORBÁN NEM TUD DÖNTENI A FEKETE ÉS A VÖRÖS KAVIÁR KÖZÖTT!

Nem csak mi akadtunk ki, hanem Jakab Péter is:

“Ő, aki soha egy percet nem dolgozott a Parlament falain kívül. Ő, aki maximum mások béréből és fizetéséből élt mindig is.”

Írta közösségi oldalán a Jobbik elnöke, aki szerint a Fidesz első számú Döbrögije a járvány alatt minden eddiginél több pénzt vett ki a zsebünkből:

“A bérből és fizetésből élőket valóban megviselte a válság. A tolvajokat nem. Orbán legszűkebb köre a válság alatt is 800 milliárddal lett gazdagabb. Nekik a jövő kiszámítható maradt: dől a lé, ahogy eddig is.”

Dobrev Klára szerint éppen az ilyen megalázó mondatok miatt fogja csúnya meglepés érni a Fideszt és Orbán a jövő évi választáson. A próféta szóljon a DK miniszterelnök-jelöltjéből:

“Gúnyolódik a Sokakon, akiknek tényleg bérből és fizetésből kell megélni. De 2022-ben meglepetés fogja érni, mikor pont ezek az emberek fogják leváltani a fideszes Keveseket.”
delsomogy.ezalenyeg.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Elárulta az orvosi kamara, itthon milyen arányban vannak lélegeztetőgépen az oltottak

Facebook-bejegyzésben tájékoztatott az első magyar adatokról a Magyar Orvosi Kamara azzal kapcsolatban, hogyan oszlik meg az …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: