Otthon / Friss hírek / Orbáni bosszúszomj: csak fideszes budapesti önkormányzatok kaptak pénzt

Orbáni bosszúszomj: csak fideszes budapesti önkormányzatok kaptak pénzt

Orbánék újabb aljas aljas lépésével egy dolog végképp világossá vállt: Orbán nem bírja elengedni kicsinyes bosszúszomját. Totálisan elengedték azoknak az önkormányzatoknak a kezét, ahol nem fideszes csicskák vannak hatalmon. Egész egyszerűen semmit nem adnak nekik.

Az hétszentség, hogy a politikai bosszúhadjáraton kívül nemigen létezik olyan értelmezés, amelyben a jelenlegi döntés bármilyen szempontból igazságosnak vagy elfogadhatónak lenne mondható.

Magyar Közlönyben az jelent meg, hogy

a kormány koronavírus-világjárvány nemzetgazdaságot érintő hatásának enyhítése érdekében megvizsgálta a fővárosi kerületi önkormányzatok támogatásának lehetőségét.

Az állítólagos vizsgálatuk pedig rendkívül kecsegtető az Orbán-csicskák számára, mivel ennek eredményeképpen

a vámpírkormány kizárólag fideszes vezetésű budapesti önkormányzatoknak adott pénzt.

A hat kerület újíthat fel utakat és aszfaltozhat földutakat a különböző mértékű támogatásokból és még csak nem is kellett semmit tenniük ezekért a nagylelkű összegekért, bőven elég volt ide (is!!!), hogy Orbán hűséges nyallerei.

A pénzelt önkormányzatokban ugyanis egy közös nevező van, de az sajnos Magyarországon erősebb bárminél:

Fidesz-csicska polgármesterük van, a XX. kerület esetében meg kormánypárti támogatású független polgármester vezeti a térséget.

XVII. kerület a 2,8 milliárd forintos juttatással az élen jár, a XVI. kerület és Csepel önkormányzata 2,3 milliárd forintot kaparintott meg, míg Pesterzsébetnek 579 milliósBudafok-Téténynek 500 milliósKőbányának pedig 89 milliós támogatás csurrant-cseppent.

És mi a helyzet a többi kerülettel, mi a helyzet az ellenzéki vezetésű kerületekkel? Vagy kérdezhetnénk úgy is, miért nincsen egyetlenegy demokrata önkormányzat sem a támogatottak között? De az az igazság, hogy tök felesleges bármit is kérdezni, mert mind tudjuk a választ.

A Fidesz-csatlósok és NER-lovagok minden és mindenki előtt állnak.

Azok, akik nem Orbán hűséges szolgái, részt sem vehetnek az efféle nyereménysorsolásokon.

A fideszes bérenceknek mindent, másoknak semmit. És merik azt hangoztatni, hogy a csicskakormány nem tesz különbséget… Ja, látjuk.

(via: 24.hu)

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Ausztriában július elsejétől jönnek a komoly feloldások

Ausztriában július elsejétől tovább enyhítenek a koronavírus-járvány miatt elrendelt korlátozásokon, és kinyithatnak a több mint …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: