Otthon / Dél-somogyi hírek / Miért nem költ a kormány Dél-Somogyra?

Miért nem költ a kormány Dél-Somogyra?

Miközben Orbán és csicskái azt harsogják, hogy a gazdaság rmekül áll, a NER-es haverok sorban kapják a milliárdos támogatásokat, több térséget a kormány egyszerűen hátrahagyott.

Ha az ember mostanában vagy az elmúlt évtizedben hallgatta a Fidesz-kormány dumáját, azt hihetné, hogy az országban aranyélet van. A gazdaság dübörög, a koronavírus-válságot könnyen lesöpörtük a vállunkról, és mindenkit elárasztanak a kormányzati támogatások.

Persze csak akkor, ha a mindenki Orbán csicskáit jelenti.

“Volt és van 18 milliárd Mészáros 14 szállodájának fejlesztésére, 54 milliárd az MNB székházának felújítására, több mint 70 milliárd vadászati világkiállításra, 500 milliárd kínai egyetemre, 1000 milliárd kínai vasútra.”

“EGY VALAMIRE AZONBAN NEM VOLT ÉS MOST SINCS PÉNZ. AZ ÉVTIZEDEK ALATT HALMOZOTTAN HÁTRÁNYOS HELYZETŰVÉ NYOMORÍTOTT DÉL-SOMOGY FELZÁRKÓZTATÁSÁRA.”

– Ander Balázs, a Jobbik dél-somogyi képviselőjelöltje szerint felháborító, ahogyan a Fidesz a mi szeretett térségünket kezeli.

Bár az ország egyik legszebb vidéke vagyunk, egy kőhajításnyira a “Nyugattól”, számtalan természetes és ipari forrással megáldva, a Fidesznek nem vagyunk jó befektetés. Sőt, már többször megmutatták, hogy nem kellünk nekik.

A helyi egészségügytől, az oktatástól, a vállalkozásoktól, a gazdáktól, a családoktól és mindenkitől elvettek szinte mindent, elvontak majdnem minden támogatást és a kampánykamuzáson kívül már mást nem is küldenek ide.

“A Jobbik országgyűlési képviselőjeként benyújtott költségvetési módosító javaslataim mindegyikét lesöpörte a fideszes többség. Neki csak az itt élők szavazatai kellenek, forrásokat viszont nem adnak a térség megmentésére.”

Ebből már elegünk van! Többé nem hagyjuk, hogy pár luxusfideszes csicska a nyakunkra taposson!

“Fizessenek meg a tolvajok, végre éljenek jól a magyarok!”
delsomogy.ezalenyeg.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Ausztriában július elsejétől jönnek a komoly feloldások

Ausztriában július elsejétől tovább enyhítenek a koronavírus-járvány miatt elrendelt korlátozásokon, és kinyithatnak a több mint …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: