Otthon / Friss hírek / Hiába kapott négy védettségi igazolványt is, mindre hibás adat került
Budapest, 2021. március 19. Névre kiállított, személyes azonosító adatokat és az oltás idejét tartalmazó védettségi igazolvány. A hatósági igazolvány plasztikkártya, amely tanúsítja, hogy tulajdonosát beoltották a SARS-CoV-2 koronavírus elleni vakcinával és védettnek tekinthetõ. MTVA/Bizományosi: Róka László *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt.

Hiába kapott négy védettségi igazolványt is, mindre hibás adat került

Négyszeri kérvény ellenére Budapest Főváros Kormányhivatala ugyanazt a lejárt személyi azonosítóval ellátott védettségi igazolványt küldte el egy idős hölgy számára, aki amellett, hogy felháborodott, érthetetlennek tartja, miért neki kellene 3000 Ft-ot fizetni a cseréért – áll az ATV Híradó riportjában.

Hiába kapott egy zuglói hölgy négy védettségi igazolványt is, egyik sem érvényes, mert a lejárt személyi igazolványának számát tüntették fel mindegyik plasztikkártyán.

Elmondása szerint a problémát először e-mailben jelezte Budapest Főváros Kormányhivatalának. Majd a helyi önkormányzathoz irányították, ahol egy reklamációs papírt töltettek ki vele. Ez a procedúra pedig háromszor ismétlődött meg. A negyedik érvénytelen védettségi igazolványát a múlt héten kapta kézhez, emiatt ismét levelet írt a kormányhivatalnak. A hölgy azt sem érti, miért neki kell fizetnie 3000 forintot a cseréért, ha nem ő hibázott.

Érdeklődésükre az Emberi Erőforrások Minisztériuma csupán annyit közölt az ügyben: a kormányhivatal minden védettségi igazolvánnyal kapcsolatos problémás esetet kivizsgál.

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Elárulta az orvosi kamara, itthon milyen arányban vannak lélegeztetőgépen az oltottak

Facebook-bejegyzésben tájékoztatott az első magyar adatokról a Magyar Orvosi Kamara azzal kapcsolatban, hogyan oszlik meg az …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: