Otthon / Friss hírek / Jakab Péter: Nem ítélek el senkit és nem is rekesztek ki senkit

Jakab Péter: Nem ítélek el senkit és nem is rekesztek ki senkit

Jakab Péter, a Jobbik elnöke, miniszterelnök-jelöltje Facebook-posztjában reagált azokra a kritikákra, melyeket ő és pártja kapott annak kapcsán, hogy a Jobbik megszavazta a pedofilellenes törvényt.

Ahogyan Jakab fogalmaz:

Hogy a Fidesz kirekeszti az ellenzéket a nemzetből, tudjuk. Ők ilyenek. Kövér elvtárs megmondta, neki az ellenzék nem a nemzet része. Ezért akarunk nemcsak kormányt, de rendszert is váltani. A baj akkor lesz nagyon nagy, ha mi, ellenzékiek is ki akarjuk egymást rekeszteni, csak azért, mert nem mindenről gondolkodunk ugyanúgy. Rengeteg gyűlölködő üzenetet kapok, most épp nem kormánypártiaktól, mert van egy kérdés, amiről mást gondolok, mint a többi ellenzéki párt. Nem ítélek el senkit és nem is rekesztek ki senkit se származása, se szexuális beállítottsága okán.

A miniszterelnök-jelölt hozzátette, az iskolákban igenis szükség van arra, hogy a gyermekek felvilágosítást kapjanak hozzáértő szakemberektől a szexuális másságról. Tudjanak róla, fogadják el, azonban nem ért egyet ennek népszerűsítésével.

Nagyon nem. Igen, nekem erről a kérdésről MÁS a véleményem, mint a többi ellenzéki pártnak, és ez nem lehet gond. A Fideszben egy vélemény van, más nem lehet. Ők ilyenek. Egyhangúak. A rezsimek már csak ilyenek. Az ellenzék nem akar ilyen lenni. Mi egységesek vagyunk, de nem egyhangúak. Egységesek vagyunk, mégis sokszínűek. Ne ijedjünk meg ettől, kiváltképp, ha sokszínű, sokhangú Magyarországot szeretnénk, és nem olyat, ahol csak egy vélemény az elfogadott, a többit meg gyűlölni kell. Mert a mostani Orbán-rendszer épp ilyen. Mi pedig nem folytatni akarjuk, hanem lebontani

– zárta szavait, s bejegyzésében utalt arra is, az, aki a posztjához közzétett képen látható üzenetet nem érti, nem érett meg a kormányváltásra.

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Az oltakozók 150 ezer forintot kapnak a Bahartnál

Az Index a birtokába jutott körlevél alapján azt írja, hogy a többségi állami tulajdonban lévő …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: