Otthon / Egyéb / Szijjártó és Orbán posztjai alá ezrével kommentelik a szivárványszínű zászlókat

Szijjártó és Orbán posztjai alá ezrével kommentelik a szivárványszínű zászlókat

Orbán Viktor Facebook-oldala sem úszta meg a norvégoktól érkező szivárványos hullámot.

Szijjártó Péter külügyminiszter az Instagram-oldalán osztotta meg érkezését Luxemburgba. Az Európai Unió tanácsának keddi ülésén a Magyarország elleni 7. cikkely szerinti eljárás került terítékre, a miniszter ezért utazott kedden.

A luxemburgi útról szóló Instagram-poszt alatt azonban egy nemzetközi demonstráció vette kezdetét, és hamar gyűlni kezdtek a szivárványok. Szerda délre a Blikk.hu szerint már 25 ezernél is több szivárványt kommenteltek, a múlt héten elfogadott melegellenes törvénnyel szembeni tiltakozásként.

Arról a Telex számolt be, hogy Norvégiában a lapok kiemelten kezelik a pedofíliát a homoszexualitással összemosó magyar törvényt, a Szijjártó Instagram-oldalára lesújtó szivárványos vihart pedig norvég celebek és civilek indították el. Idézik a Nettavisen híroldalt, ami arról számolt be: a tévés személyiségként is ismert egykori norvég első osztályú focista, Mads Hansen vetette fel az ötletet:

Ha már nem lehet színessé tenni a müncheni stadiont, akkor tegyék meg ezt a magyar külügyminiszter oldalával.

Az akció továbbgyűrűzött, elérte Orbán Viktor miniszterelnök Facebook-oldalát is. Így például rengeteg szivárvány látható az alatt a poszt alatt, amit „mi, magyarok” megjegyzéssel tett közzé a miniszterelnök a magyar–francia Eb-meccsről:

hvg.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Tiborcz vett két osztrák síhotelt Mészáros Lőrinctől

A Tiborcz István érdekeltségébe tartozó BDPST Group Ausztriában megvásárolt egy 43 és egy 91 szobás hotelt …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: