Otthon / Dél-somogyi hírek / Ander: Végre érdemi segítséget a dél-somogyi ítéletidő károsultjainak!

Ander: Végre érdemi segítséget a dél-somogyi ítéletidő károsultjainak!

Gyalázat, hogy az a kormány, amely állandóan arról beszél, hogy mennyit segít a vidéknek, a kisujját sem hajlandó mozdítani a bajban a magyarokért. Igéretek, titkolózás mindig van, a segítségre meg persze várjunk, amíg ők kövérre lopják magukat.

A június végén Dél-Somogyban tomboló jégvihar és tornádó rengeteg helyi lakosnak okozott súlyos károkat. Tetők szakadtak le, autók törtek használhatatlanná, sokak pedig egyszerűen nem tudják ezeket kijavítani. Mit csinált a Fidesz ilyenkor, amikor a legnagyobb szükség lenne a segítségükre? Ígérgettek, de ezt már számtalanszor láttuk tőlük.

“Döbbenetes, de még mindig nem ismert azzal kapcsolatos konkrét kormányzati döntés, hogy miként és mennyivel kívánja az állam megsegíteni a bajba jutott dél-somogyi embereket!”

– nyilatkozott Ander Balázs, a Jobbik dél-somogyi képviselőjelöltje.

A kormány sunyisága azért akkora pofátlanság, mert tőlünk egy kőhajításnyira láthatjuk, hogyan siet egy rendes állam a lakosság segítségére.

“Egy jobban működő országban (jelesül a cseheknél) – ahol nem az intézményesített korrupció az úr – már született azzal kapcsolatos határozat, hogy ott 25 millió forintnyi újjáépítési támogatást kapnak a somogyországi jégviharral csaknem egyidőben lecsapó tornádónak a károsultjai. Azok is, akiknek nem volt biztosítása.”

Persze azok a csehek, itt meg Orbán tolvajkormánya az úr. Itt a helyi Fideszes hangok már inkább elkezdték győzködni az embereket, hogy legyen inkább gyűjtés, ne a Fidesznek keljen állni a számlát.

De minek fizetjük mi az adót, kérem szépen?

“Lehet engem fideszes körökben szakmányban gyalázni, de akkor is kimondom: pofátlanság úgy közadakozást hirdetni a katasztrófa következményeinek felszámolására, hogy a kormány meg csak totojázik.”

A politikus szerint a Fidesz megint hárítja a felelősséget, pedig ez lenne a dolguk. De megértjük mi a kis szűkmarkú csicskákat! Minden megsegített dél-somogyi család egyel kevesebb kaviáros-orgiázós jachtnyaralást jelent nekik.

“Az állam ne a tolvaj Döbrögik meg a pályázati hiénahaverok kistafírozásával legyen elfoglalva, hanem törődjön a polgáraival!”

delsomogy.ezalenyeg.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Magyar vízummal kaphatták el Lukasenka egyik bizalmasát Csehországban

Vladimir Bazanovot és a feleségét kiutasították Csehországból. Vladimir Bazanov, a Belarusz Labdarúgó-szövetség vezetője magyar vízummal …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: