Otthon / Egyéb / A felcsúti illemhelykeresők védőszentje: A Google Maps szerint Orbán háza nyilvános WC

A felcsúti illemhelykeresők védőszentje: A Google Maps szerint Orbán háza nyilvános WC

Felcsúton a milliárdos fejlesztéseknek köszönhetően épült már új stadion, kisvasút, létrejött akadémia, hamarosan pedig egy reptér is helyet kaphat a miniszterelnök “falujában”. Az igencsak vonzó turisztikai célpontnak számító 1688 főt számláló község beruházásai során azonban a nyilvános WC-k valamiért kimaradtak. Szerencsére egy névtelen személy, vagy talán maga Orbán Viktor gyorsan felismerte az égető problémát és orvosolta azt.

Ha Felcsút látványosságainak megcsodálása közben a 37 fokos hőségben legurítottunk néhány doboz sört, gyorsan azon kaphatjuk magunkat, hogy mosdó után imádkozunk. A Google Térképet segítségül hívva, a “Felcsút, Free public toilette” életmentő szavakat begépelve, meglepve tapasztalhatjuk, hogy az egyetlen nyilvános WC a térségben a miniszterelnök otthona:

felcsút, nyilvános WC
Az ország valószínűleg leggyönyörűbb nyilvános WC-je
Google Maps

Bár nehezen tudjuk elképzelni, hogy Orbán Viktor szabadidejében felcsapott volna WC-s bácsinak, de vérbeli magyarként talán segít egy bajba jutott honfitársán, és ha már nincs más mentsvára, mert a természet egyre erőteljesebben szólítja, egy csöngetést megérhet a dolog, hátha az ország leggyönyörűbb rejtett mosdójához lesz szerencséje, aminek ablakából a Pancho Arénát csodálhatja meg.

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

170 ezer forintért adná ki a Pénzügyminisztérium, hányan igényeltek CSOK-ot és babavárót

Hónapok óta próbáljuk megtudni, hogy a családok hány gyereket vállaltak be a kedvezményes állami hitel, …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: