Otthon / Friss hírek / Lehallgatási ügy: A 24.hu tulajdonosa, Varga Zoltán ügyvédje közölte, vizsgálja, milyen jogi lépéseket tegyen

Lehallgatási ügy: A 24.hu tulajdonosa, Varga Zoltán ügyvédje közölte, vizsgálja, milyen jogi lépéseket tegyen

Mint megírtuk, már évekkel ezelőtt elkezdték használni magyar célszemélyek ellen is az NSO nevű izraeli kibercég okostelefonok feltörésére alkalmas kémprogramját, a Pegasust. A több mint 300 magyarországi célpont között volt Varga Zoltánt, a Centrál Médiacsoport tulajdonosa, valamint több olyan más üzletember is, akik Varga házában vettek részt egy közéleti témájú vacsorán 2018-ban.

Varga Zoltán, a Central Médiacsoport többségi tulajdonosának és vezérigazgatójának jogi képviselője, dr. Papp Gábor ügyvéd a Média1 megkeresésére az alábbi közleményt küldte el a portálnak:

„Varga Zoltán jogi képviselőjeként megvizsgáljuk, hogy Varga urat ért jogsérelem miatt milyen jogi lépeseket teszünk. Ennek eldöntéséig sem én, sem ügyfelem, semmilyen formában nem nyilatkozunk. Megértésüket köszönjük!”

A 24.hu-t és egyéb médiavállalatokat birtokló milliárdos már többször beszélt arról, hogy Orbánék az Index után az ő lapját is be akarják darálni. Időközben kiderült, hogy a lehetséges megfigyeltek listáján az oknyomozó újságírók és politikusok mellett az Ügyvédi Kamara korábbi elnöke, Bánáti János és Gödöllő ellenzéki polgármestere, Gémesi György is szerepel.

 

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Holtan találtak egy öttagú családra Németországban

Két felnőttet és három gyermeket talált holtan a német rendőrség egy családi házban egy Berlintől …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: