Otthon / Dél-somogyi hírek / Kamukonzultáció helyett valódi intézkedéseket várnak a dél-somogyiak

Kamukonzultáció helyett valódi intézkedéseket várnak a dél-somogyiak

Az úgynevezett nemzeti konzultáció újabb szellemi mélypont a Fidesz-kormány teljesítményében. Ha el tudunk tekinteni attól, hogy a dél-somogyi embereket is a maga szintjére akarja lehúzni, akkor is van vele pár bibi: a legfontosabb, hogy ehelyett inkább a dél-somogyiak valódi problémáival kellene foglalkozni. Mutatjuk, mik ezek!

Magáról a “nemzeti konzultáció”-ról csak annyit érdemes mondani, hogy sem nem nemzeti, sem nem konzultáció.

Nemzetinek azért nem nemzeti, mert pont a magyar nép egységének megbontására, a nemzeti közösség gyűlöletközösséggé alakítására találták ki. Konzultációnak pedig azért nem konzultáció, mert mindenki pontosan tudja, hogy eldöntötték már, hogy mi fog történni, amíg még ők vannak kormányon, és egyáltalán nem érdekli őket a a dél-somogyiak személyes véleménye.

Van azonban néhány kérdés, amiről minden somogyi embernek megvan a véleménye. Ezek a témák a következők:

A dél-somogyi emberek sem nem hülyék, sem nem tehetetlenek, és ezt nem értik meg a fideszes pártpropagandisták, élükön Szászfalvi László képviselővel. Lehet, hogy már elfelejetették, de a kormányzás nem azt jelenti, hogy a befizetett adót el lehet lopni, hanem azt, hogy azt az ország lakóinak legmegfelelőbb célokra kell visszaosztani.

Ideje a szavazatainkkal emlékeztetni a vámpírkormányt arra, hogy mi a kormányzás valódi értelme: a magyar emberek alázatos szolgálata. Pokolba a fideszes maffiakormánnyal – legyen 2022 a megtisztulás éve Dél-Somogyban is!
delsomogy.ezalenyeg.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Magyar vízummal kaphatták el Lukasenka egyik bizalmasát Csehországban

Vladimir Bazanovot és a feleségét kiutasították Csehországból. Vladimir Bazanov, a Belarusz Labdarúgó-szövetség vezetője magyar vízummal …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: