Otthon / Friss hírek / Szennyezett tejfölöket hívott vissza a hatóság

Szennyezett tejfölöket hívott vissza a hatóság

Az Alföldi Tej Kft. által gyártott tejfölöket hívnak vissza és vonnak ki a forgalomból, részben mikrobiológiai szennyezettség miatt, részben pedig mert a termékek érzékszervi elváltozást mutatnak – közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) hétfőn az MTI-vel.

ANébih kéri a lakosságot, hogy a 2021. szeptember 15. fogyaszthatósági idővel rendelkező 140, 330, 850 grammos kiszerelésű, 12 százalékos Magyar Tejfölt, a 175 grammos, 12 százalékos S-Budget Tejfölt és a 850 grammos, 20 százalékos Kokárdás Magyar Tejfölt, valamint a 140 grammos, 12 százalékos Mesés tejfölt ne fogyasszák el.

A 2021. szeptember 16-28 közti fogyaszthatósági idővel rendelkező termékek közül problémás az Anni Panni Tejföl, a Milfina Tejföl, a Riska Tejföl, az Enjoy Ffree laktózmentes Tejföl, a Spar Free From Tejföl, a Mesés Tejföl, a Magyar Tejföl, az S-Budget Tejföl, a Sissy Tejföl, a Kokárdás Magyar Tejföl, az Aro Tejföl, az M. Anni Panni Tejföl, a Riska Séf Tejföl, az M. Kalocsai Tejföl és a Privát Tejföl.

napi.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Nem lehet elég korán bevásárolni karácsonyra, év végére elszállhatnak az árak

Karácsonyig mindössze bő két hónap van hátra, ezért érdemes már most számolni az ünnepi kiadásokkal. …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: