Otthon / Egyéb / Már közös cége is van Várkonyi Andreának és Mészáros Lőrincnek

Már közös cége is van Várkonyi Andreának és Mészáros Lőrincnek

Idén júliusban alakult meg az Ekho Belvedere Kft., aminek alapító tulajdonosa a Mészáros Lőrinchez köthető, 50 millió forintos induló törzstőkét befizető Ekho Magántőkealap. Az mfor.hu szerint a kapcsolatra az utal, hogy az Ekho Magántőkealap ugyanarra a budapesti, V. kerületi Váci utcai címre van bejegyezve, mint több Mészáros-érdekeltség, az alap kezelője pedig az a Status Capital Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt., ami Mészáros Lőrinc 100 százalékos tulajdonában áll.

Az Ekho Belvedere Kft. – aminek főtevékenysége saját tulajdonú ingatlan adásvétele – viszont nem volt sokáig a magántőkealap tulajdonában, mert augusztus 31. óta Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea a cég tulajdonosai 50-50 százalékban.

Bár a hamarosan összeházasodó Mészárosnak és Várkonyinak ez az első közös cége, a közös munkát már korábban elkezdték, amikor Várkonyi 2020 szeptemberében megalapította a reklámügynöki tevékenységgel foglalkozó Whitedog Media Kft.-t, aminek székhelye egy Mészáros Lőrinchez köthető Andrássy úti palota lett, egyik első ügyfele pedig a Mészáros-csoport. Várkonyi négy hónap után 35 millió osztalékot vett ki a cégéből.

444.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Ördögűzőt fogadott Orbán Viktor

A miniszterelnök a karmelitában látta vendégül James Blount atyát aki 40 éve hivatalosan is exorcistának, …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: