Otthon / Friss hírek / Kapott hirtelen tízmilliót Zalatnay Sarolta Kásler Miklóstól

Kapott hirtelen tízmilliót Zalatnay Sarolta Kásler Miklóstól

Az Emmi-miniszter saját keretéből 10 millió forint támogatást adott Zalatnay Sarolta énekesnek “az életmű koncertkörútja megvalósítására”. A napokban az énekesnő fideszes képviselőkkel fotózkodott, miután aláírta a Stop Gyurcsány-petíciót.

A nehéz anyagi körülményeiről rendszeresen nyilatkozó Zalatnay Sarolta júniusban miniszteri támogatást kapott. A Nemzeti Kulturális Alap emberi erőforrások minisztere számára fenntartott keretből 10 millió forintot hagyott jóvá Kásler Miklós – szúrta ki a napi.hu az NKA honlapján megjelent pályázati döntések között a tételt. (Az egyedi pályázatok támogatását a miniszteri döntést követő hónapban teszik közzé az NKA honlapján.)

A pályázat címe “az életmű koncertkörút megvalósítása” volt, helyszínként Tárnokot jelölték meg. A júliusi pályázati közzétételek között ez volt az egyik legnagyobb összeg.

Mint korábban írtuk, Zalatnay épp a napokban írta alá Érden a Fidesz Stop Gyurcsány, Stop Karácsony petícióját. A kormánypárti rendezvény házigazdája a helyi Fidesz volt T. Mészáros András korábbi polgármesterrel az élen, és meghívták Dömötör Csaba államtitkárt és Aradszky András országgyűlési képviselőt is.

hvg.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Változás lesz októbertől – figyelmeztet a NAV

A NAV legfrissebb nyomtatványkitöltő verzióját kell használni októbertől. Változás lesz októbert 1-jétől a NAB Általános …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: