Otthon / Egyéb / Újabb videó: a Jobbik megmutatta a kormánysajtó fenyegetőző “kutyasétáltató” provokátorát

Újabb videó: a Jobbik megmutatta a kormánysajtó fenyegetőző “kutyasétáltató” provokátorát

A Jobbik a Facebook-oldalára töltött fel egy videót a kormánysajtóban csak “ártatlan járókelőként”, vagy “kutyasétáltató férfiként” bemutatott, amúgy évek óta ismert provokátorról. 

Rubi Gergely ugyanis már 2018-ban is igyekezett megzavarni a párt rendezvényeit a fideszes tévéstábok előtt, így nem volt igazán meglepő az sem, hogy ismét egy jól szervezett kampányt építenek a provokátor akciójára.

A Jobbik videóján olyan vállalhatatlan beszólásokat látunk Rubi Gergely részéről, mint hogy

“szopjátok a zsidók faszát!”,

vagy

“lőfegyverem, már nem élnétek, faszfejek!”. 

 

“A Fidesz álhírgépezete szerint földre tepertek egy ártatlan kutyasétáltatót. De nézzük meg, ki is ő a valóságban, aki a helyszínen lőfegyver használatával is fenyegetett. Ilyen lenne egy békés járókelő? Ne dőlj be az álhírgyárnak, tájékozódj hiteles forrásokból!”

– kommentálta videóját a Jobbik.

Arról is beszámoltunk, hogy két nappal ezelőtt az Origo nevű kormánylap pártállami időket idéző módon, titokban készült videófelvételt közölt arról, ahogy Jakab Péter és stábjának egy része kijön egy étteremből. Az Origo és társai azóta csámcsognak azon, hogy a Jobbik miniszterelnök-jelöltjének utcafórumain kik vannak ott, mióta az évek óta jól ismert, a kormánysajtó által korábban is felhasznált provokátorral, Rubi Gergellyel szemben az egyik rendezvényszervező fellépett, miután az obégató férfi erőszakkal lépett fel a kollégáival szemben.

 

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

170 ezer forintért adná ki a Pénzügyminisztérium, hányan igényeltek CSOK-ot és babavárót

Hónapok óta próbáljuk megtudni, hogy a családok hány gyereket vállaltak be a kedvezményes állami hitel, …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: