Otthon / Egyéb / Az előválasztás meghekkelése a választási csalás főpróbája lehetett

Az előválasztás meghekkelése a választási csalás főpróbája lehetett

Orbán Viktornak állt érdekében, hogy az előválasztás ne egy sikertörténet, hanem összeomlás legyen. Terve részben sikerült, és ez arra készít fel minket, hogy a győzelem érdekében bármilyen eszközt bevet majd 2022-ben is. 

Orbán Viktor bandájának állt érdekében, hogy ez történjen, eszközei is vannak, hogy ilyesmit hajtsanak végre a parancsára. A történelem és a jog pedig arra tanít minket, hogy általában az a tettes, akinek oka és lehetősége is van cselekedni.

Orbán Viktor és bandája azonban tévedett, ha azt hitték, egy ilyen támadás majd meghátrálásra készteti az elenzéki összefogást. Egyáltalán nem. Az előválasztási rendszert megerősítik, hétfőn újraindul a szavazás. Sőt, ezzel a hírveréssel azok is tudomást szereztek arról, hogy lehet Orbán ellen szavazni a héten, akik eddig nem követték az eseményeket.

Egyetlen dolgot tehetünk, egy dolgot meg kell tennünk: hétfőtől irány az előválasztás, szavazzuk le a hekkerkormányt!

Mint ismert, az Orbán-kormány korábban izraeli kémszoftvert vásárolt, és a Pegasus nevű eszközzel hallgatott le ismert ellenzéki politikusokat, fontos ügyekben eljáró jogászokat, kormánykritikus újságírókat és médiatulajdonosokat (köztük lapunk kiadóját is). Nincs okunk kételekedni abban, hogy a lehallgatás nem az egyetlen eszközük, képesek ilyen profin végrehajtott hekkelésre is. Abban sincs okunk kételkedni, hogy szükség esetén hasonló módon hajlandók lesznek a 2022-es választás meghekkelésére is. Hacsak nem állítjuk meg őket.

ezalenyeg.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Újabb 2,5 milliót kap Zalatnay Sarolta Kásler Miklóstól

Az énekesnő néhány hete kapott 10 milliót a miniszteri keretből, most ugyanonnan újabb 2,5 millió …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: