Otthon / Egyéb / Új internetes csomagokat vezetett be a Telekom, a mobil és az otthoni is érintett

Új internetes csomagokat vezetett be a Telekom, a mobil és az otthoni is érintett

Mobil- és otthoni internetes szolgálgáltatásain is változtatott a Telekom. Az új díjcsomagok mellett a meglévő tarifákat használók is kaptak újdonságokat.

A mobilinternet terén bővült a kínálat: a vállalat megszüntette a korábbi Net 15 GB csomagot, és helyette elérhetővé tette a kisebb Net 8 GB-ot és a nagyobb Net 25 GB-ot. (A közleményből kiderül, aki jelenleg a Net 15 GB csomaggal rendelkezik, az változatlan feltételekkel használhatja.)

A korlátlan adatmennyiséget tartalmazó GigaerősNet+ csomag esetében fontos változás, hogy az Európai Unióban elhasználható 20 GB mellett már EU-n kívül is lehet 2 GB erejéig netezni.

Most már a korlátlan adatforgalmat engedő Gigaerős Net csomaghoz is elérhető a MultiSIM szolgáltatás, igaz, ezen tarifa használói csak kisebb fogyasztású eszközzel (okosórájukkal) oszthatják meg előfizetésüket. Az maradt a régiben, hogy a Gigaerős Net+ csomaghoz mind az okosórában való használathoz, mind a tabletben vagy laptopban való használathoz kínált MultiSIM is jár.

A vállalat egységesítette a kínálatát sávszélesség (maximális letöltési sebesség) tekintetében az optikával és kábel (ED3) technológiával lefedett területeken, emellett a belépő csomagok sebességében is szintlépés történt: már 250 Mbit/s maximális sebességet kínálnak a legkisebb csomagok az említett technológiákon. Az optikával lefedett területeken az új portfólióban a megemelt maximális letöltési sebességű legkisebb csomag és az újonnan bevezetett 500 Mbit/s maximális letöltési sebességű csomag mellett továbbra is elérhetők az 1000 Mbit/s és a 2000 Mbit/s maximális letöltési sebességű csomagok is.

A sávszélesség emelését az elmúlt évek intenzív hálózatfejlesztései teszik lehetővé, hangsúlyozza közleményében a Telekom, melynek vezetékes hálózata ma már összesen 2 millió 750 ezer háztartás és vállalkozás számára kínál gigabites elérést, vagyis a hálózatán a lefedett elérési pontok 63,5 százalékának. A szolgáltató tájékoztatása szerint szélessávú ügyfeleik 23 százaléka már gigabites sebességet kínáló csomaggal csatlakozik a vezetékes internethez.

hvg.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Ördögűzőt fogadott Orbán Viktor

A miniszterelnök a karmelitában látta vendégül James Blount atyát aki 40 éve hivatalosan is exorcistának, …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: