Otthon / Friss hírek / Továbbra is kamuznak az Orbánékat reptető honvédségi luxusgépekről

Továbbra is kamuznak az Orbánékat reptető honvédségi luxusgépekről

Az adófizetőktől ellopott pénzekből járnak luxusnyaralásra, hazudnak róla, és van még képük felháborodni, amikor kiröhögik őket.

Benkő Tibor honvédelmi miniszternek csütörtökön az országgyűlés szakbizottsága elé kellett állnia. Az éves meghallgatás egyik fontos pontja a honvédség luxusrepülője volt, amely Orbán Viktor horvátországi nyaralásában is részt vett.

“Ahogy korábban, úgy most is előfordul, hogy a kormányzati delegációt üzletemberek, civilek kísérik, de magáncélú utazásra nem vittek civileket a honvédségi repülők. Arányaiban 79 százalékban honvédségi, 21 százalékban egyéb feladat miatt használták a gépeket.”

– Benkő hiába magyarázkodott és próbálta meg letagadni az egészet, a tények magukért beszélnek.

Az Orbán-kormány folyamatos kamuzása olyan szánalmas, hogy Harangozó Tamás ellenzéki politikus nem bírta ki nevetés nélkül. Neki azt javasolták, hogy nézze meg az adatokat a minisztériumban, ha nem hiszi. Mert azok biztos a valóságot tükrözik, ugye?

A Fidesz folyamatosan átírja a nekik nem tetsző adatokat, hogy jobb színben tüntessék fel magukat.

Ez a hazudozás és kamuzás már tényleg nevetséges, de leginkább fájdalmas. Az adófizetők pénzéből egyre pofátlanabb módon költekeznek luxuscikkekre. Néha már úgy érezhetjük, hogy direkt csinálják, hogy megmutassák:

“Mi ezt is megtehetjük.”

Emelkedő benzinárak mellett állami pénzből milliókért kocsikázniPozsonyig egy repülővel utaznak, Mongóliába már hárommal. Válság közepén nagyobb luxusjachtot vesznek, 10 milliárdos kastélybirtokot építenek, a balatoni nyaralóhoz pedig egy magán focipálya is dukál.

De nem kell hozzá fideszes nagyágyúnak lenni, hogy neked is megnyíljon a pénzcsap. A bukott, ereszezős Szájer 200 milliós nyaralóban tengődik a Balatonparton, míg a szexbotrányos Borkai lányai Görögországból hazatérve Ráhel és Tiborcz kastélyának a díszvendégei.

Hiába villannak százmilliós luxusórák a csuklójukon, 2022 után a helyükön már bilincs lesz. A kormányváltás után visszavesszük azt, ami a miénk, és a Fidesz rablóbandája oda fog kerülni, ahova való. Nem egy karibi tengerpartra, hanem a börtönbe.

ezalenyeg.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

„Nem fogadjuk el a büntető szemléletet” – az orvosok szerint a belügy nem jó irányba viszi az egészségügyet

„A Kamarával a tárgyalást eredményesen zártuk, amit Dr. Kincses Gyula elnök úr levélben köszönt meg” …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: