Otthon / Egyéb / Tiborcz vett két osztrák síhotelt Mészáros Lőrinctől

Tiborcz vett két osztrák síhotelt Mészáros Lőrinctől

A Tiborcz István érdekeltségébe tartozó BDPST Group Ausztriában megvásárolt egy 43 és egy 91 szobás hotelt tulajdonló céget a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Hunguest Hotelstől.

A hotelek a muraui sírégióban találhatóak. A cég közleménye szerint a Relax Hotel pályaszállás, amely 91 szobával 4 csillagos színvonalon várja a vendégeket. Szolgáltatásai között étterem, bár, konferencia különterem, wellness, fitnesz, bowlingpálya, gyerekjátszó, fűtött sítároló, kerékpárkölcsönző és tároló, tágas parkoló, ajándékbolt és szabadtéri játszótér is található. A wellness részleg medencével, gyermekmedencével, két sípályára néző finn szaunával, gőzfürdővel, infraszaunával és masszázsszolgáltatásokkal rendelkezik.

Az Alpenblick Hotel, a település egyik első szállodája, 43 tágas családi szobával rendelkezik, amelyeket 2019-ben újítottak fel. A szálloda négycsillagos minőségű szolgáltatásokat nyújt, az étterem és bár mellett kinti és benti medencével, szaunavilággal, sószobával, többféle gyermekjátszó szobával, tágas zöld kerttel, játszótérrel és saját parkolóval rendelkezik. A hotelek jelenleg zárva vannak, a nyitásukra már készül a BDPST Hotel Management.

Az mfor.hu azt írja, hogy a céghálóban fel is bukkant október 4-i bejegyzéssel egy BDPST MU-RAU Kft. nevű cég, tulajdonosa a BDPST Zrt. Az osztrák hoteleket a Mészáros Lőrinc cégbirodalmába tartozó Hunguest Hotels adta el. Még október 15-én közölték, hogy értékesítették a Holiday Resort Kreischberg-Murau G.m.b.H. 100 százalékos üzletrészét, de a vevő eddig nem volt ismert.

A BDPST Group közleménye felidézi, hogy a cég 2021. július 15-e óta üzemelteti a Los Alcazares településen Murcia tartományban található, 84 szobás Hotel Atrio del Mart. A spanyolországi piacra lépés után most Ausztria került a fókuszba, a megvásárolt hotelek üzemeltetését a cégcsoport hotelmenedzsmenttel foglalkozó leányvállalata, a BDPST Hotel Management végzi már október óta. A szállodák a szükséges előkészületek után a tervek szerint decemberben nyitnak ki újra. (via mfor.hu)

 

444.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

A KDNP-s Harrach Péter meglepődött, hogy “homoszexuális problémák” merültek fel vele kapcsolatban

“Harrach Péter kiszorításában hálózati úton, közvetve mi is részt vettünk. Az elmúlt év őszén az …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: