Otthon / Barcsi hírek / Bemutatjuk: Ander Balázs, az összefogás közös jelöltje

Bemutatjuk: Ander Balázs, az összefogás közös jelöltje

Működik az ellenzéki összefogás: Ander Balázs közös ellenzéki jelöltként állhat ki a Fidesz ellen Somogy 2 választókerületben.

A számok nem hazudnak: a magyar emberek megelégelték az Orbán-rezsimet és le akarják váltani a Fidesz-uralmat. A 2020-ban megalakított, és azóta egyre erősödő ellenzéki összefogás hatalmas vállalást tett:

Ez a nagyszerű, soha nem látott összefogás vállalja

  • a jólét és a társadalmi béke megteremtését
  • a közélet megtisztítását
  • a jogállamiság helyreállítását
  • a múlttal való valós szembenézést beleértve az ügynökakták nyilvánosságra hozatalát is

Az, hogy az ellenzéki összefogásról hogyan gondolkodnak maguk a választók, azt az előválasztás első és második fordulójának elsöprő sikere mutatta meg.  a részvétel mindkét esetben jóval magasabb volt, mint az a külföldi példák alapján várható lett volna – a választók maguk nemesítették az előválasztást a demokrácia ünnepévé.

Az előválasztáson mi, dél-somogyiak nem csak hogy megmutattuk, hogy változást szeretnénk, hanem azt is kiválasztottuk, hogy ki fogja képviselni a változást akarókat – először egy az egyben Orbán komisszárja ellen, később a parlamentben!

Kiválasztottunk 106 bátor embert, aki vezetni fogja a orbáni diktatúra elleni magyar ellenállást! Ismerjük meg Ander Balázs képviselő-jelöltet, aki mostantól Dél-Somogy polgáraiért harcol!

“Hiszek abban, hogy együtt felépíthetjük a jóléti Magyarországot, ehhez azonban 2022-ben le kell váltanunk ezt a korrupt kormányzatot.”

“Ander Balázs vagyok, háromgyermekes édesapa. Szívem minden rezdülésével szeretem szülőföldemet. Sokan ismerhetnek már, hisz tősgyökeres somogyiként 2010-től a Somogy Megyei Önkormányzat tagjaként, 2014 óta pedig a térség ellenzéki országgyűlési képviselőjeként küzdök Somogyország polgárainak érdekeiért. 2018-ban a térség választóinak több mint 38 százaléka tisztelt meg a bizalmával, Nagyatádon és Barcson pedig komoly győzelmet arattam a kormánypárti képviselő fölött. Jobb és baloldali emberek egyaránt szavaztak rám, mert a választókerületben élők már tudják, hogy amikor értük kell harcolnom, akkor soha nem nézem, ki milyen párt szimpatizánsa. Az én mezemet Somogyország címere díszíti, az pedig minden becsületes embert szimbolizál.” – írta magáról a jelölt. 

Az összefogás erős, a közös jelöltünk pedig talpig becsületes, éles eszű, tiszta szívű ember, aki minden tisztességes eszközzel hozzá fog járulni az ellenzéki összefogás győzelméhez a ’22-es országgyűlési választásokon.

Legyen 2022 a kormányváltás, az elszámoltatás és a közös Magyarország felépítésének éve!

ezalenyeg.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Megjelent az első drámai áruhiány Szerbiában

Szerbiában áruhiány alakult ki a hatósági áras kristálycukorból, szakértők szerint azért, mert az emberek pánikvásárlásokba …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: