Otthon / Ország-Világ / Bulvár / Mel Gibson nem sajnálta a borravalót a pesti étteremben

Mel Gibson nem sajnálta a borravalót a pesti étteremben

Az Oscar-díjas színész sorra járja be Budapest éttermeit.

A John Wick-filmek előzménysorozatának, a The Continentalnak a forgatása miatt mintegy két hétre hazánkba érkező Gibson szívesen fedezi fel Budapest legjobb éttermeit. Csütörtök este egy steakre ugrott be a Sas utcába,a Prime Steakhouse-ba, most kiderült, szerdán a Kollázsban vacsorázott egy férfival.

„Nem sokkal utánunk érkeztek, majd pont a mi asztalunk mellé ültették le. Bár próbálta meghúzni magát, nagy feltűnést keltett pusztán a jelenlétével. Volt, aki próbált fotót kérni tőle, de illedelmesen visszautasította. Nem időztek ott sokáig, megvacsoráztak, majd gyalog távoztak, se autó, se testőrök nem várták kint” – mondta a Blikk egy olvasója, aki karnyújtásnyi távolságra a filmcsillagtól költhette el vacsoráját.

A Prime Steakhouse tulajdonosa arról számolt be, hogy a sztár, mint a legtöbb csillag, távolságtartó, de roppant kedves volt. A stábbal közös fotóra is összeállt.

Perényi Gyöngyi azt is elárulta, hogy Gibson amerikai rib eye staket fogyasztott zöld körettel, és – ami eltért a megszokottól – tormát kért hozzá. „Végig úriemberként viselkedett, nem maradtak sokáig, a végén megköszönte a kiszolgálást, majd egy közös képhez is összeállt a személyzettel” – mesélte a tulaj, akitől a lap azt is megtudta, hogy a színész nem fogyasztott alkoholt és a borravalónál is úriember volt. „Az ilyenről nem illik beszélni, de maradjunk annyiban, hogy kölcsönös elégedettséggel zárult az este.”

hvg.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Az igazságszolgáltatás és a kormány is mélyen hallgat a végrehajtók elnökének letartóztatásáról

A 24.hu cikke arra hívja fel a figyelmet, hogy hetek óta teljes a hírzárlat a Magyar Bírósági Végrehajtói …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: