Otthon / Friss hírek / Orbán Viktor arra voksolt, hogy a védettséget élvezők felmentést kapjanak a korlátozások alól

Orbán Viktor arra voksolt, hogy a védettséget élvezők felmentést kapjanak a korlátozások alól

Hahó Facebookosok!

kezdte fiatalosan Orbán Viktor hétfői Facebook-videóját, amiben a nemzeti konzultáció kitöltésére buzdít mindenkit. A miniszterelnök szerint végre “tudunk értelmesen konzultálni arról, milyen körülmények között és hogyan oldjuk fel a járvány miatt bevezetett korlátozásokat”. Hozzáteszi a végső döntést természetesen a járványügyi szakemberek hozzák majd meg, de ez ne szegje senki kedvét a kitöltéstől, hiszen mindenki véleménye számít.

Orbán a fokozatos nyitás mellett áll

A videóból megtudjuk, hogy Orbán a korlátozások fokozatos, lépésről lépésre feloldása mellett teszi le a voksát, vagyis támogatja, miszerint a beoltottak, a betegségen átesettek és a védettségi igazolvánnyal rendelkezők felmentésben részesüljenek bizonyos intézkedések alól.

De, ha befolyásolná a végeredményt, akár többször is kitöltheti

A miniszterelnök akár többször is kifejtheti a témában a véleményét, mint arról korábban beszámoltunk a nemzeti konzultáció kérdőívét bárki, bármennyi alkalommal kitöltheti, ugyanis a regisztrációhoz csupán egy pár perc alatt elkészíthető e-mail címre van szükség, így a fiatalokat gőzerővel megrohamozó Orbán Viktor – bár nem akarunk tippeket adni – akár orban.viktor@fidesz.huorban.viktor@kormany.hu vagy a doktorminiszterelnok@gmail.com címekkel is újból nekifuthat a hét kérdésnek.

 

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

„Nem fogadjuk el a büntető szemléletet” – az orvosok szerint a belügy nem jó irányba viszi az egészségügyet

„A Kamarával a tárgyalást eredményesen zártuk, amit Dr. Kincses Gyula elnök úr levélben köszönt meg” …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: